Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  friss hírek a falka barlang tájékáról: 

Avagy linkségtől 2010-ben kihalnak a tehetségek? ......

FEco. még mindig ír verseket ( be is köttette a szerinte legjobbakat )  nagyritkán dallamokat is pötyög némelyikhez az akusztikuson de azt mondta elege volt abból hogy azon hergelje magát éppen ki akar zenélni és ki nem, ki jön a próbára és ki nem, ki hajlandó áldozni is rá és ki nem. Tehát ha valaki fel vállalja a banda össze szervezését szövegek vannak, dallamokat kellene jobban összerakni egy profi gitárossal, a többieket meg összehozni a próbákra, és befizettetni a zenekari tagdíjat havonta. (ami minimum 8 de inkább 10rugó/hó ha akarnak valamit)

FreeApu-nak is megvan a saját véleménye; Elég volt abból hogy amíg nem volt saját, csak bérelt próbahely, addig az volt a ritka próbák oka hogy nincs rá elég zséje senkinek, sőt volt akinek úgy kellet összedobni, akár a hangszer bérletet is a bulikra. Mindig ment a sírás hogy mennyire jó lenne saját próba hely, ahol annyit próbálnak amennyit akarnak. Miután Laczkó megvette a dobot (azt már nem kellet bérelni) és Free Apu levajazta az ősei házában az állandó "próba termet" saját konyhával, saját wc-vel, fürdővel (komplett lakást) és az egész havi bérlet nem került volna többe mint bárhol a korábbi helyeken 4-5 hétvégi próba, viszont BÁRMIKOR lehetett volna próbálni. Csak hát attól hogy az saját családi kecó azért még költsége az volt. Pláne amikor a tisztelt tagok többedmagukkal néha átmeneti szállásnak és "stb." célokra használták a termet, fűtést és gáz számlát nem kímélve télen.

Fejenként  6 rugó+ villanyszámla, lett volna egész évben havonta, azért hogy BÁRMIKOR próbálhassanak, attól függően ki mikor ér rá.  Ha ez nem jó ajánlat akkor MI?  Volt komplett dob, volt basszus erősítő, volt kis ének keverő, profi mikrofon, már csak a szólósnak kellet volna saját cucc, meg jó énekhangfalak, és ott a saját, állandó extrás próba hely, potom havi 24000Ft-ért. 

NOS Ennek ellenére innetől elkezdett mindenki sóherkodni, sajnálni a pénzt és az időt a gyakorlásra. nem több de kevesebb lett a próba és egy egész év alatt nem lett összesen még 3x24ezernél se több kifizetve FEco. nagyijának aki állta a rezsit télen is a 35-45 rugós gázszámlát. Csak bulizni, hepajkodni, járt oda mindenki.

FreeApu pedig úgy gondolta hogy azért hurcolászta éveken keresztül saját üzemanyagon, saját pénzből, hangszer vásárlást, próbákat, felléppéseket támogatva, szervezve, tehetségkutatót befizetve, koncert plakátokat, új pólókat nyomtatva minden koncertre, tombola ajándékokat véve minden orgonás bulira, és demolemezt és borítókat nyomtatva, mert tehetséges fiúk voltak a bandában akik a tanulmányaik mellett esetleg ezzel is vihették volna valamire.

De pont akkor amikor már nem a tagok és Free Apu keresték a fellépési lehetőségeket, hanem a zenekart kezdték keresni pesti klubból a szervezők, nos pont akkorra már szinte senkit  sem érdekelt a tisztelt zenekarból a zenélés.  A végére mindenki a zenekart és a próbahelyet kihasználva csak a saját kis érdekeit nézte.  Az egész már csak csak FreeAput érdekelte, aki a lehetőségeihez mérten, pénzt és időt nem sajnálva, mindig is HITT a zenekarban. Mindannak ellenére hogy sok vidám emlék fűzi az időszakhoz, azért SOKKAL TÖBBEN HIT mint ami lett, szerinte a társulat sokkal többre érdemes lenne ha nem ilyen komolytalanok.

Nos ezek után viszont Free Apu is azt mondja; Ha majd látja hogy valakik akarnak valamit, szerveznek is, majd akkor beszélhetünk a folytatásról! A próbahely még 2010ben is adott, Lacika és a dob, a bass erősítő, a kiskeverő, a mikrofon, az énekes és szövegíró megvan, csak jó gitáros zeneszerző kell aki össze tud dolgozni FEco.-val a dalok írásában és egy ügyes és kitartó basszeros. DE Free Apu MÁR CSAK AKKOR HAJLANDÓ SEGÍTENI; HA RENDSZERES PRÓBA VAN, ÉS SENKIT NEM KELL NOSZOGATNI A ZENEKARI PRÓBÁKRA, A ZENEKARI KASSZA ÖSSZEDOBÁSÁRA! ( Ha valamit akarnak is havonta minimum egy 8-10rugó/fős áldozatot hoznia kellene mindenkinek a zenekarért! )

(Sokáig gondolkoztam le írjam-e a sztorinak ezt az oldalát is ide, de ahogy a bulizós, vidám képek és emlékek úgy ez is ide tartozik, bármily szomorú vagy kegyetlen.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

2010 07

FEco nem adta fel, ír továbbra is verseket és dalszövegeket, sőt akusztikus gitárján dallamokat is kreálgat hozzá DE egyenlőre a verseit szeretné kiadni, és utánna lehet hogy egy szóló anyag is szóba jöhet???  Egyenlőre ennyi!

Ha Sweet is nekidurálja magát a zeneszerzésnek és próbáknak akkor kettőjük hívására Laczkó is dobok mögé lépne azonban még mindig szükség lesz basszus gitárosra!

Lehet hogy az AnubiS Zrt.-nek mint zenekarnak ezzel vége lesz? Még nem biztos de ha így lenne mindenki emlékezzen a jó kis bulikra az együtt töltött szép napokra és őrizze meg a dalokat szép emlékei közt!

Hogy lesz-e még ujra és mikor sakál vonítás? Ki tudja mit hoz a jövő?! 

 

 

2010 04: ha valaki nem olvasta volna a hozzászólások közt:

" Kedves zenekar, Kedves zenekedvelők!
Már közel fél éve kiléptem PONT. Innentől kezdve senkinek semmi köze hozzá hogy mit s miért csinálok. Igazán el lehet felejteni. Igen más útvonalra léptem és büszke vagyok rá hogy még időben. Zenéltem 5-6 évig akkor így volt jó. De vége.
Sok sikert kívánok a további zenéléshez legyetek sikeresek mindenben.
De a szücsy és gitárja témát nem kellene ennyire firtatni, én sem írok ki semmit senkiről sehova, mert ha valakit érdekel az megkeresi a másikat.
Köszönöm Szűcs Gábor "

 Annyit  hozzá : A gitárról senki nem firtatott semmit csak egyszerű meg nem erősített hírként lett közölve az eladása azt a tényt alátámasztandó hogy tulajdonosa véglegesnek tekintette a kilépést!!!

Az hogy a levélben elhangzik az " és büszke vagyok rá hogy még időben." mondatrész mindenki döntse el magában kinek mit sugall. Kár érte!

A zenekar nélküle nem jött volna létre, köszönet az együtt töltött vidám napokért!

Kívánunk továbbra is sok sikert és boldogságot az életben Szűcs Gábornak! :)

 

 

 

2010 04. Csak halkan súgom: Fecó ismét dalszövegeket ír, sőt mi több, saját dallamokat is készít! 

2010  03.  Meg nem erősített hírek szerint Szücsy eladta a már már jelképnek számító AN keresztes logoval díszített gitárját. Tehát úgy tünik végkép kitart amellett hogy feladta a zenélést.  Mindenki sajnlja de tudomásul kell venni, ha ő úgy érzi hogy a komoly életcélokat kitűző jövőjébe nem fér már bele a rock zene. A kedves havernak a tehetséges gitárosnak és főpecásnak kívánunk sok sikert az életben!

2010 02. Szücsy elvitte a próbateremből a hangszereit.

2010 01. Szücsy eldöntötte: befejezi a zenélést.

2009 12. :

FEco. szerint még egyáltalán nincs itt a vége!!!
Szücsy az eddigi zenék szerzője  többszöri rákérdezés után is azt nyilatkozta hogy bár hangszerét megtartja, de más élet célra akarja fordítani energiáit és jelenleg úgy gondolja nem kíván tovább zenélni. 

Tehát eddigiek szerint Szücsy kilépett a zenekarból. 
Mivel az eddigi dalok zenéjét 95%-ban ő szerezte ez nem kevés gondot, átvariálódást okoz.

A zeneszerzést Sweet-nek kell átvenni a meglévő dalok egyrészét megtartva, újakat terveznek írni FEco.-val. Ez most pláne nehézség mert hogy FEco. BGF főiskolával Sweet a programozói fősulival, Lackó meg a saját és családja fenntartásával van elfoglalva. Ráadásul ha Sweet ismét a szólógitáros szerepkört veszi át akkor ismét nincs basszeros. FEco. meg nem igazán képes bevállalni az szövegírás és ének mellé a basszgityót is egyenlőre.

Tehát ha egyenesbe jönnek még mindig kell egy basszeros!

Addig is FEco. - nak van egy másik (szólójellegű) hanganyag terve. Az is lehet hogy azt ketten rakják össze Sweet-tel.

Tehát üzenet : Nem adják fel!

Aki kedveli őket a szólj hozzá rovatban vagy e-mailben biztathatja a fiúkat!

 

 

 

 

 

2009. 10.  Régi-Új koncert felvétel a Yourvideo, Kukker.ro, és a YouTube stb. oldalakon.
A régebbi koncerteken rendszeresen játszott, FEco által írt angol nyelvű AnubiS Zrt. szám: Fall Down, az oldalakon. Szóltak többen is hogy a http://masok-velemenye.hu/szavazasok/408 listán ugyan ott a szám címe de még nem hallották, hát íme, nézzétek, halgassátok s szavazatok kinek melyik tetszik!

 

 

 

 

 

 

 Nos az alább beharangozott bulit is "elszabotálta" a zenéléshez mostanság idő és jővőkeresés miatt kedvet nem érző, időt vagy anyagiakat sajnáló, zenész urak egy része.

Szögezzük le a zenélés mindig is anyagi és időbeli áldozatokkal jár. Természtes hogy valaki úgy érzi más irányban is keresnie kell a boldogulást és ez előfordulhat hogy nem egyeztethető össze a zenéléssel. Ezt azonban önmagában tisztázva, az eddig jóban rosszban összetartó zenésztársaival is közölni illene, hogy ne fogja vissza a feleslegesen a többieket.

Tehát Anna azt kérdezte a szólj hozzá rovatban megmurdelt- e az oldal íme a korrekt válasz:

Nem megmurdelt az oldal de az egyik meghatározó tag csakúgy  mint már egyszer korábban  ismét azon meditál hogy mihez kezdjen az életével és ebbe az új világában egyelőre nem tudja eldönteni helyet szán- e a zenének.
Mivel meghatározója a zenekarnak a többiek nem akarnak nélküle dönteni. Illetve van olyan is aki úgy érzi hogy bomlásnak indult a zenekar de erről nincs szó.
Demokratikusan időt hagytak a barártnak és kedves zenésztársnak.
Ami biztos hogy vannak és van aki azt mondja: "Nem adom fel"
Rövidesen eldől, ki kivel, mit, és hogyan tovább.
Persze a dalok maradnak és reményeink szerint jön, jönnek ........

Írj nekünk e-mail címeddel egy üzit az elektronyikus pergamenyen az anubiss@citromail.hu  -ra hogy koncert infókat kérek. így mindig megkapod pár nappal előre az időt és helyszínt tehát nem maradhatsz le véletlenül sem az eljövendő bulikról!

2009 09

A Barbárok Rocktanyája már a megnyitáskor hívott bennünket játszani de ennek a bass gitáros hiánya és a vizsgaidőszak miatt nem tudtunk eleget tenni, utánna meg jött a Hartai koncert ahová már korábban elígérkeztünk a Ribogzinak.

Most azonban 2009 Szeptember 19-én szombaton eleget teszünk a hívásnak és több zenekarral egyetemben ezen a napon az AnubiS Zrt. most először játszik a Barbárock tanyáján, a Szigetszentmiklós- Gyártelepi Barbárock ivó vendégeként!

Megközelíthető: Csepel Szent Imre tér- Szigetszentmiklós - Gyártelep volán busszal a Szigetszentmiklósi rendőrség előtti megállóig, vagy a Közvágóhíd - Ráckevei hévvel Szigetszentmiklós- Gyártelep hévállomásig, a hév állomással szemben lévő építőanyag teleppel átellenben az út túloldalán találjátok.

 

 

 

 

 

 

 

 

2009 08

Várható még idén Orgonában is koncert és lehetséges hogy még októberben a Barbárock rock-ivóba is visszatérünk!

Valamint, psszt. ez még nem publikus ;) : FEco. dédeleget a rock-ivó-val kapcsolatosan unplugged estet is a téli hónapokban.

 

 

 

 

 

 

 

 

A banda háromnegyed része Velencén volt nyári pihenőn és baromi jól érezte magát erről egy halom fotó is készült.

Köszönet a kitartásért és üdv mindenkinek aki Hartán ott volt!

2009 08 

Több felől arról értesültünk vannak akik Hartára tartanának a csapattal ha valaki saját járművel jönne SOS jelezze itt a szólj hozzá rovatban vagy a MyVip klub oldalon a többieknek hátha a költségek összedobásával mindenki jobban járna! SEGÍTSÜNK egymásnak!

2009 07

ÍME a hartai buli plakátja Kép

 

2009 08 08 HARTA Sörpatika

Kezdés 20 óra.

Az erdélyi kukker.ro videomegosztóra feltett AnubiS Zrt. videók legnagyobb örömünkre szép számú hallgatottságot, rákeresést jeleznek, örülünk és üdvözöljük ottani hallgatóinkat!

For Ever Rock"n"Rock!

 

2009 06

A zenekar decemberi bulijának video felvételeiből sok felkerült a netre több oldalra is így szinte bármely keresőbe beírjátok az AnubiS Zrt. nevet minimum 2-3 koncert felvételt illetve a Csörög az óra című számra FEco. által összevágot kép és kisvideókból készült klippet is megtalálhatjátok!

 

2009 05

Új basszeros! Ám mégis régi tag ismét az AnubiS- ban, szeretettel köszöntjük ismét a zenekarban Ürögi András-t alias Sweet-et aki kisegítvén a korábbi zenésztársait most a basszusgitáros szerepét veszi át.

 

Csúszik a Hartai koncert a mivel vendéglátó Ribogzi zenekar  lemeze meg nem készült el és ez lett volna a premierje. Várhatóan Június vége lesz belőle.

 

 Várható hogy az orgona presszón kívül lessz még Szigetszentmiklóson kb. havi 1 alkalommal AnubiS Zrt. koncert. Bővebbet erről agusztusban.

 

   A Nem adom fel ezen a linken: http://www.absolute.hu/rockspace/palyazok.php

 még mindíg letölthető!

  

Egy kis téli elfoglaltság nektek : 

KÍVÁNCSIAK VAGYUNK A VÉLEMÉNYETEKRE 

Melyik AnubiS Zrt. dal a kedvencetek vagy a legjobb?

 

http://masok-velemenye.hu/szavazasok/408

 

A December 13.-i buliról több  szám videófelvétele fent van a YouTube-on és a Videa-n a YourVideo-n valamint az erdélyi http://.kukker.manna.ro -n a www.hallgass.hu -n is.

 

Demofeeling című 4 számos kislemezünk még kapható tagoknál 500,- HUF 

 

UJRA lehet pólót rendelni. 1500Ft, Ha valakit érdekelne a zenekartól lehet rendelni ezen az e-mail címen: anubiss@citromail.hu Adj MÉRETet, CÍMet, ELÉRHETŐSÉGet ! (szín kérést igyekszünk tartani de sajna nem tudjuk garantálni, írd meg hogy akkor is kell-e?)

 

A koncertek előtt egy héttel kell befizetni. mert csak így tudjuk garantálni hogy  a koncertre elkészülnek, a méretet és az összeget a zenekar tagjain keresztül lehet eljuttatni. AnubiS pólóra eddig is sok igény lett benyújtva ezért kérjük aki valóban rendel az  rendezze is időben, a demót úgyszintén.

 

AnubiS pólókat megrendelni a zenekar tagoknál lehet az 1500Ft befizetésével. 

 

ha bárkinek bármi kérdése van írjon a szólj hozzá rovatba itt az oldalra vagy szúrjon a fenti címre mailt nekünk

 

Addig is az AnubiS legyen veletek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Sakál Falka 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.